Layan cite HORROR...

semalam ntah ape mimpi la aku bole layan cite antu weh...gi tgk cite yang aku janji nak tengok semalam la...and i drag NOR ATIQAH with me because AKISS were the one that 'drag my head' to go and watch the movie...ja'at tau die..cite ape lagi...cite KHURAFAT laaaa...hoh...!
[time kaseh AKISS sebab heret aku same xleh drive malam sorang2 skang]

 ANYWAY ........

balek umah lak...aku boleh layan cite 'Drag Me To Hell'  kan...time tu hujan lebat kat umah...so macam bese ar...astro bukan bole tengok nye puunn...[cam hareem..]..so tanga ni gatal la pasang CD tu kat lappy...n disebabkan tanagn n mate yang gatal nih, memang malam tadi tdo sambil ngigau kan...[tp lupe ape yang dingigaukan tu...bole..?!]

bongok!suke suki muntah kat muke orang
tikam dengan ruler besi pon xmati nok...!
bangun2 momok kat sebelah...bodo tau!
macik yang ja'at...

ni la setan tu, SETAAAN...!





 so dengan rasminye i'm making this announcement that ,

I CAN'T SLEEP LAST NIGHT...!

sekian, selamat babai...!


2 comments:

CAYANG ALIN said...

me too suka tengok citer horror..drag me to hell to memang best...tak suka bf dia..cam bodoh2 gitu muka dia..

nadia- said...

tau xpe...maybe sbb bf die kan xcaye mende2 cmtu...tu yg muke bodo2 gitu tu...hik3

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails