The Green Hornet 3D.....5 STAR

semalam aku gi tengok movie dengan budak2 opis....port pon kat alamanda je kot...and bestnye sebab alamanda da ade 3D hall...so xyah la nk kecoh2 jalan jejauh masuk KL kalo nak tengok movie 3D lagi pasnih....yeah...!cite yang kitorang tengok wajib la new released kan...ofkoz....hari khamis kate...!

THE GREEN HORNET 3D
hornet's mobile yang sangat2 la gempax dow....

 
cite yang sangat2 la interesting n funny....aku tak sangke lak cite nih ade komidi gak kan...memang sangat2 best...so korang kene la tengok cite nih...add-up lak dengan casting  JAY CHOU yang sangat hensem ...aHpek encem...huk2....nak cite pasal sinopsis kang tak best la kan...korang da tau jalan cite....so clue yang aku bagi just cite nih fun, action, kelakar, interesting n jay chou tu hensem...ahaks...!

antara action2 yang kelakar...[caye x..?xcaye gi ar tengok..!]
the amazing KATO@JAY CHOU

so all of you guys yang tak dapat tengok premier of this movie [like me..ahaks...!], so better la go and watch this movie...you'll never gonna regreat it....yeah...!

sekian, selamat babai!

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails