ahoy n dinasour

hoolaaa readers..
tadi ai menggodek2 fon sebab nk buang la gamba2 yang menyemak je dalam fon ai ni kan...bukan ape...makin lembap lak..so ai pon terjumpe la gamba2 si ahoy ni kat dalam fon ai...terlupe lak yang kitorang penanh gi tengok pameran dinasour kat Berjaya Time Square...tindakan kami dibuat atas rase boring tahap gaban melilau2 kat area Bukit Bintang tiap2 hari....

murah je nak masuk pameran nih...dewasa rm8...kanak2 rm3...so korang bole la try gi bawak anak2 or sape2 je kat situ...ai da perkenalkan kat abang jack...die pon da bawak anak n bini die masuk...
(abang jack adalah abang yang bekerja seunit dengan ahoy)

so korang tengok la model aku ni a.k.a ahoy senap2 kat dalam pameran nih...enjoy...

 clock-wise from top right -1-Ahoy is trying to smell the great breath of the T-rex, 2.Ahoy was been surprised by the beast on top of her head. 3. Ahoy tamed a seacreature. 4. Ahoy being friendly with a mammoth.

from left to right - 1.Ahoy trying to fly in a cool breeze.2. Ahoy snap picture with a T-rex. 3. Ahoy's footstep's and bigfoot.

sekian, selamat babai.

 

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails