Layan Cite Tamil

 vannakam u olls....

arini, ai nak cite pasal cite tamil...and most of it is my fav HERO la...the name is VIJAY....ingat...VIJAY...ahaks...ai xtau la nyah nape la ai suke sangat tengok mamat ni belakon...he knows hoe to dance...he got the attitude...he got the style...tapi mmg xbole nk lawan SIVAJI THE BOSS la kan..tapi ai anggap vijay is the best..he is like a JUNIOR to rajnikanth...but more strength n young la kot...hehehe....


melalut lak nih...tadi cakap nk cite pasal cite tamil kan...ok here it is...the movie is called VETTAIKARAN meanings THE HUNTER...seyesli cite nih sangat la best sebab macam biase la...cite tamil nih memang akan citekan hal sebenar yang jadi kat negara dorang...gangsters, fraud, vibe, menteri jahat and all la kan...and as usual, ade HERO(vijay ai la...) akan menegakkan keadilan secara gangster gak...mesti la...xmo kalah oke...hik3...

 si comot,vijay

naseb baek cite nih show arini..kalo semalam, mau aku xtengok bola weh...hahahaaa....ni sejak2 mak ude aku la ni ajar sangat tengok cite tamil...tp memang cite tamil lagi best dari cite hindustan...memang xdinafikan la kan 2 2 movie ( hindustan n tamil) banyak je sangat nyanyi2 sambil golek2 kat padang but atleast cite tamil masih ade unsur2 kebaikan and xde la sampai nak gi jaoh2 untuk shooting kan...kalo cite hindustan tu, abes sume negara mat saleh dorang gi menari tengah2 jalan nuh...hehehee...

so the moral of the story is, layan la cite tamil...tapi jangan la layan cite tamil yang old skul tu..layan kalo ade Rajnikanth, Vijay..baru la best..kalo korang tengok cite tamil lame2 tu, korang memang akan menanggung view-polution la...hahahahaaaa...
sekian, selamat babai....




 

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails