Arini....

Hai readers n bloggers....

Arini terasa amatlah boring....lepas tgk bdk2 kirana maen futsal td,ai n bdk kecik ni balek umah la...sambil2 bdk kecik tu penat sbb bwk kete,ai pon bersihkan la laman luar umah ai...al maklumlah...parent ai gi johor,berurut...ai sebagai org yang xdapat follow sebab.kne keje, buat la keje2 hoiuse-wife...ahak!xkuase mak,nok...tp ai buat gak ok...ai vakum 1 umah...mopping...cuci laman luar sebab ade kucing sape ntah datang n sepah2kan tempat makan kucing ai....naseb baek arini ai xde mode nak maki kucing tu kan...uish...xbaek la kan...lepas da setel sume,ai lapar lak,so tanpe segan silunye,ai pon masak la megi...tibe2 ade la bdk kecik tu tjage n mintak masak 2bungkus megi....siot je kan...ko da syok tido,pastu nak aku masakkan megi lak....belasah. kang...nseb baek la ai masih ber'mode' BAIK...ahaks!ai masakkan la...kang ade yang majok,tros xnk makan lak kan...malam ni nak gi makan kat umah Atoot Koby...dorang masak ayam masak lemak...tanpa rase malunye,teros nk datang umah dorang nak makan skali...esok pon ade program dengan Atoot n famili...nak tau program ape?nnt ai cite esok ok..!sekali dengan gamba skali ai bagi korang bace....ni pon typing gne bb so xde gamba nk post kat korang tengok..tomorrow,ai story more ok....muax2...

sekian, selamat babai!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

tangan gatal...tp berjaye...yeay...!

hai bloggers n readers....

arini disebabkan xde keje nk wat, so tangan yang gatal ini maen la game..lagi pon bos xde kan..so , aku la bos, nok..! hehehee... sambil2 dah abes maen game tuh, tangan gatal ni pon try la tutorial cik gyena pasal blogging using blackberry tuh...so try la kan...1stly xdpt..ntah mende aku tekan ntah...fail je...sakit je ati...2ndly aku try la lagi...panjang weh entry yang aku da siap taip...lenguh2 jari mak, nok...xkuar gak...hampe seh...xpe...kali mmg aku nekad nk try lastly la...kalo xdapat gak mmg aku call gyena tnye blek...3rdly time...sambil mulut terkumat-kamit bace bismillah n al-fatihah....skali berjaya gak....xsangke la...ntah ape silap yg 2 kali aku try tuh...skang da kuar dah testing2 tu....hik3....shuke2 hati.....so pasni kalo aggak2 tgh bosan nk tunggu org ke...bos xde ke...tenet xde ke...lappy xde ke...bole la gune BB je...ahaks...i loike it...

sekian...selamat babai...


1st Entry Via BB

Testing....Testing...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Jason Derulo - KALAU...heheee

hai all bloggers..

mesti korang pelik kan nape la aku nih boleh lak nak letak video nih...sebab arini je ai da dengar lagu ni 8 kali kat hitz.fm.....sampai da naek hafal all the lyrics...hehehee...ekceli ai mmg suke Jason derulo nih...sore die n lagu die sangat2 memberi impak kat life ai ok....ade ke..?ade la kot...eh...suke ati la ade ke tak kan...heheheheheee...bile hitz.fm asyik la dok maenkan lagu nih kat radio, mak jadi lentok la nyahh...! suke lak aku dengar lagu nih...video die pon ok la...terbalik2 gitu kan...i loike...romantik abes...so enjoy la korang sambil2 tengok video nih ok...ekceli ni la 1st time aku upload video masuk blog, nok...ok la tu...korang bole la terhibur sket kan...hehehee...enjoy u olls....
babai...




PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails