Ketibaan Mr. Rizq Aydeen (PART 2)

assalamualaikum & salam 1Malaysia u olls....

continuing with cerite keluaran lepas (Ketibaan Mr. Rizq Aydeen Part 1)

maksu ekceli adalah wife pacikku yg last(acu..)dorg ni mmg expecting for bby boy la after 2 girls  yg kuar last 2 years n last 6 years kan...alhamdulillah dorg dapat gak bby boy...tp maksu kate kali ni, bby rizq mase dlm perot mmg sgt2 aktif..always tendang2 je(da bole maen futsal...hik2) time lapar, kenyang even time hakak die jerit2...(arrysa la...who else kan...)ok la tu..name p0n bby b0y kan...tp 1st time aku msk wad tmpt maksu tu, sian gak tgk macik aku sorg nih...lomah jo den nengok...maksu kate this is the third time d0c potong kat tmpt yg same utk kuarkn bby...mmg sume2 kuar ikot tingkap...tp seyesli tgk maksu sgt la lemah...tau die sakit...tp his hubby sentiase ade dgn maksu...hanak2 die p0n ade gak...teman mama die tu...mule2 dorg adek bradek xbole terima dpt adek baru...tp last2 ok gak..hik3...makin ligat bdk2 tu...nevermind that...all of this picture will turn us all smiling gratefull...n i hope u guys will love it...

 maksu yg sgt2 letih n mmg xbole cover muke tahan sakit...

 tgn maksu bengkak...didn't know why..but she's ok now...

acu yg sentiase teman maksu....sweet kan..?!

 ni die ketibaan putera rizq aydeen bin redzal...tententennn...

this is kakak icha yg majuk sbb sume xmo lyn die lg...hik3..tomei2...

 ni lagi sorg kakak wena yg mmg muncung sedepa la sbb xde org nk lyn die gak....

last but not least....the newborn rizq aydeen looking at his mother sincerely aite..?!

stay tuned guys bcos there will be more parts that made tears n smiles at ur guys face...everything looks so sincerely n happiness...do read more from me ok...i promise will update it into Part 3....so one more time, 
 
to be continue.......



Ketibaan Mr. Rizq Aydeen (PART 1)

Assalamualaikum & salam 1Malaysia sume-sume....!

ni cite detik-detik aku n adek aku (juin) nk gi Poliklinik Keluarga UMRA kat Shah Alam...tp kalo korang amati btol2 pic UMRA ni kan,nmpk x..?nmpk laa...!sape xnmpak, tandenye ...korg x ckup alert ar...hik3...
 
ini merupakan pic poliklinik yg disebutkan td...hik2...tgk btol2...

sbenarnye dari pagi, aku n juin xmkn lagik s0 kami agak kebuloq la...so kami pon membeli-belah kat KFC drive-thru kat Seksyen 13 dekat2 dgn stadium Shah Alam tu...

Juin    : "kak, nk mkn kat cni ke nk mkn dlm kete je..?"
Aku   : "makan dlm kete la...mkn kat tmpt parking klinik maksu je..."
Juin    : "nk bwk naek dlm klinik ke..?"
Aku   : "xyah ar..kang maksu nak lak...die dah nk kne start bpantang tu..."
Juin    : "ha'a kn...sian lak die nnt...tliur tgk lak kang.."
Aku   : "kite mkn kat parking lot klinik tu je la...atleast da sampai klinik tu..."
Juin    : "orait...aku ikot je..."


5minit kemudian, kitorang jumpe la UMRA tu....start la carik parking...dah la panas gile time tuh...last2 jumpe la gak parkingnye baek punye sebelah kete KIA RONDO yg jarang2 nmpk kat jln tu...hik3...time da baek punye parking kat depan klinik tu, tibe2 fon juin bbunyik...acu yg call rupenye...saspen je muke juin sbb td da sesat n lupe nk gtau acu yg kitorg da jumpe klinik tu...dgn cover cunnye juin answer fon tu....

Juin    : "acu...kitorang da sampai da ni...."
Acu    : (dgn nada slow n covernye...) "nak sket...!"

rupenye, pakcik aku pon lapar gak...mmg sume2 pon kebulur sbb lepas je maksu bsalin, sume xmakan lagi...stakat minum air sejuk je...tu yg angin kus2 dtg tuh...hik2...tapi bukan acu n kitorg je yg kebuloq...anak2 acu n anak2 buah acu pon same kebuloq..hik3


and last but not least, my new born baby cousin, 
MR. RIZQ AYDEEN
...howyeah...howyeah...

 cute kan..?saaangaaat ok...hik2....


 pjg sgt cite psl baby boy nih...to be continue......

 

Bla...Bla...Bla...by kesha...


Assalamualaikum & Salam 1Malaysia sume....

arini nk cite psl si kesha nih...aku suke dgr lagu blablabla nih...sbb keje aku nih slalu wat h0tak aku nih tensen...s0 dgn dgr lagu nih, seriously re leaved...all the tensional things in my mind just g0 away with laughter n i felt g0od ab0ut it...tgk...tgk...kal0 aku da marah start ar speaking l0nd0n...anyway mmg tgh tensen p0n nih...s0 sbb tu la suke lak dgr lagu kesha nih...dah lame gak aku xtukar lagu laen...sbb seyesli re leaved sesgt... s0 anggap je la ni lagu permanent dlm bel0g kuh...hik3...
 
ni la  KESHA...such a sweet person though n such a naughty face instead...suke2...bile la die nk wat k0nsert kat M'sia nih...hik3...
 

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails