EID 2010

Assalamualaikum & salam 1Malaysia sume2....

yess...hadiah hari raye kus...hik2...da dapat camera DSLR...lalalaaa...just bkn la jenis NIKON kn sbb mahal la sgt yunk...dpt bli SAMSUNG je...0k la kn...kumpul dwet baek punye nih....s0 kuar la this little baby SAM...hik2...suke2 je aku bagi name kan...hik2...xpe...pasnih b0le la nk bp0sing2 sakan u'olls sbb i mmg suke amek pic k0rg2...hik2...this is he 1st p0st ever by me, the owner...hik3...ofkoz la da kne edit kn..mcm best la plak...hik3...shuke...shuke..!

kat sini gak aku nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kat sume2 n sape2 la yg terbace blog aku nih...hrp pape yg aku wat, or tulis, or ade terselit pic yg korg sakit ati ke, aku mintak maaf la sgt2...raye nih aku balek Melake n sgt best kat sne sbb sume anak2 nenek balek beraye...nk dok tulis dlm blog mmg sgt la byk mende nk di cite...tibe2 mcm pemalas lak nk taip...hik3...xpe la...agak2 aku rajin nnt aku update je la...h0keys...?!



alhamdulillah sume usaha aku jge kursus n kije da nampak hasilnye sket2...pasni aku da ade aim laen...hik3...kepale h0tak aku ni mmg byk sgt mende yang nak...tp mcm bese la...aku bukan anak org kaye harte kn...s0 kne la kumpul dwet sendiri n berdikari utk dptkn ape yg aku nk...pasni aku nak ...... ade la...nnt2 la aku update dlm blog nih...hik3...shuke...!


PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails