Perhimpunan Bulanan

Assalamualaikum n salam 1Malaysia sume bloggers...
alhamdulillah dah 10hari kite sume umat Islam berpuase kan...sekjap je dah 10hari...hik2...ok la tuh...kite puase pon dalam bulan kemerdekaan gak kan..?! smlm my ofis wat perhimpunan bulanan..org kate lebih kurang majlis bersama menteri la...n kali ni sume dpt bendera FREE....hik3...sape2 yg xtulis name tu xdpt la...n ni la perhimpunan bulanan pertama tahun ni yang xde mnyediakan MAKANAN...hik3...p0se la...mmg la kan...n kali ni adalah perhimpunan PERTAMA yg MISS ETY ade...die dlu dari cawangan Kota Bharu...baru transfer masuk HQ...ok la tuh...n kali ni kitorang as PEKERJA xde la lame sgt tgu menteri sampai...slalunye mau 1jam tgu je...tp kali ni dalam 30jam je la tgu..or aku yg masuk awal dlm dewan kot...hik3...xpe xde hal...kitorg sume nyanyi lagu allahyarham Sudirman...alaaa, lagu merdeka yg femes tu...'tanggal 31..bulan 8, 57...lalalaaa'...lagu tu la...semangat gile aku nyanyi lagu tu...even p0se p0n xde halla...ety d0k sblh aku p0n pelik...pehal dgn aku smangat smacam je...ape salahnye kan...nak2 pegang bendera lagi...s0 mesti la semangat...i l0ve my c0untry..n alhamdulillah Malaysia dah merdeka...n semoga akan kekal merdeka sampai bile2...amin....



me duduk sebelah kak shima n kak izza...so kecoh la gak...hik3


ni la etty...n sebelah die tu ex-boss die mase kat KB dlu...jumpe blek kat cni...hik3


that is my favourite boss...En. Fahmi who's talking to our Datuk KSU...such a humble man...*wink*


muke happy sbb dapat bendera..hik3...


Jalur Gemilang Kebanggaan ku...My Flag, My Country, 1Malaysia

last but not list...


SALAM KEMERDEKAAN IKHLAS DARI.......

mencuci mate ke PKNS Shah Alam....

Assalamualaikum & salam 1Malaysia bloggers....^.^....s0ri la lame lak x menaip...bz with sumthing...hik3....neway nk cite hal smlm nih....gi s0ppin 0k....ahaks...kat PKNS Shah Alam...sgtla ramai org yg shopping kat sne...aku ingat kan baru bape ari p0se ni xde la rmia...tp ternyate aku terUNDER-estimate the power of shopaholics yg rmai kat m'sia nih...termasuk la aku n my macik2...includes my m0m la...hik3...s0 smlm dlm byk2 kdai n baju2 yg sgt2 lawa kat sne, aku dpt 1 je baju...hmmm...sabar je la....tp seyesli byk baju2 yg sgt cantek kat sne...tp pade aku harge tu masih ade yg makap lelebih la...mcm xmasuk akal p0n ade harge die...tp cantek bj tuh....huk3....xde rezeki la k0t...n sbb gile tgk baju, aku xsempat nk snap pic bebyk sgt...


(clock-wise : acik,icha,wena n alang....sr0n0k dpt sh0pping...^^)

kitorang beronok-ronok kar PKNS tu about 2jam lebih je....pastu kne rush blek la sbb nk reaady juadah bbuke kan....lgp0n my dad ade kat umah acu...g0ut die dtg blek...sian ayah...tp dlm g0ut2 tuh, ade lak yg tringin mkn c0ney-d0g A&W...sabar je la bapak aku nih...dah la lpas bbuke lak tu die tringin...s0 aku,acik n acu p0n pegi la ccarik c0ney-dog utk ayahku itu....


this is icha yg mrajuk sbb org sume b0ik0t die....die suke mnyerit...bingit tau tak icha cayang 0i....tamau awan....(xmau kawan bahase icha....)


ni la famili aku bile dah kenyang...hik3...t0mei2...


this is the time gi A&W USJ....acik,wena n icha sgt2 xsabar nk mkn wafle with ice cream....sume sbb ayah teringi nk c0ney-d0g tu la....tp xpe...sanggup je gi...sbb ayah banjer...kuikuikui.....l0ve u ayah...!


sempat lagi c0usin aku 2bradik nih...


tgk wena balun wafle sens0rg....s0 aku tgk je la...huk3...pdhl aku dah balun dlu dgn acik...hik3...

s0 this is happend bile anak-cucu arwah hj. ghazali dah bkumpul...haru biru....




PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails