Genting tRip With Family

0k...ni merupakan sambungan epis0d gi genting arituh....sume pic2 yg i dah edit je nih...yg xedit nam0 mskkan sbb ...ermm.....penat la nk edit...huhuhuu...enj0y guys...!


if u c0uld see, at the back there is my dad...petir bdentum p0n bel0m tentu die lepaskan tiang tu k0t....he's very h0rrified by hight....seyesli guys...!~



















Everyweek, Everygenting...!

for the last 5 months, ayah dah slalu je naek genting keje kat sne...so as anak2 die (x tmsk la my m0m ea...she's the wife, 0kc0s....)akan slalu la naek genting highland tuh....n everytime la naek genting, everytime gak la naek menatang2 merepek yg membuatkan s0re k0rg ilkang n jadik serak2 basah ala2 nasha aziz gitu...(ahaks....my Fav...!hehehe....) dlm byk2 menatang 'ngeri' kat genting nih, menatang named 'SPACE SHOT' is the horrified thing ever...and me n my adek(dlm pic a.k.a ju'iEn...) dah try naek d0zen times....and everytime naek this 'sh0t' thing, perasaan tak0t n h0rrified laen....in my count, kitorg da naek mende alah nih dah more than 8times...(since ayah keje kat cni la....)and seyesli time k0rg kat atas tu, it feels like "this is the end of the w0rld guys.."...seyesli....tak0t gile...and by the time bahu k0rg kne sentap tarik turun bwh (al0ng with ur b0dy la...de...) k0rg jerit mmg xkuar s0re....by the time dah melantun balek baru la ur l0udness v0ice tu kuar.....seyesli freakin' horrified guys....bagi k0rg2 yang bajet b0le bwk kete 0r m0t0 lelaju xhengat tu, try naek mende ni dlu ar...baru b0le tau k0rg ni sbenarnye brutal ke x...if u dare lah kan...hehehe...stakat nih, me n my adek ( ju'iEn n faris....) dah naek yg night-time punye....lagi la super-dOoper horrified....dah la d0k kat tmpt yg mnagadap gaung belah t0k0ng cine tuh....mmg my v0ice sikit p0n xkuar....i'm too horrified....but atleast aku da naek menatang ni 0k....

this is where my m0m lak try nk pegang ular...ular bt0l 0k...brani gak mu m0m pegang ular nih... (daring je macik ni tau...hehehe...) padahal dlm hati tu, Tuhan je yg tau h0w tak0tnye my m0ther time nih...tp brav0 n big clap kat mama sbb brani kan diri utk pegang ular nih (name ular ni 'Nana"....)n time nih la mmg aku yg pakse mama pegang sbb nk amek gamba n nk frame kan...n my m0m very-the- sporting n pegang gak si 'nana' tuh...'nana' tu lak el0k je b0le lilit kat leher my m0m...mule2 mama jerit gak geli, but after 10mnit (lame gak la nk tgu macik ni pegang ulaq....) baru la my m0m g0ts her c0nfident t0 h0ld the creature....hehehe...nseb bek my dad xde time tuh...kal0 x, mesti kne gelak gile babeng punye la...hakhakhak....s0 after dah letak ulau tu bwh la tr0s my m0m p0l0k me n ckp, u mmg greatest daughter la,kak...!"....hehehe...xpasal2 dpt title...hehehe....

best gile la...am0i p0n kne pakse gak pegang ular tuh...(name ular kuning tuh 'Mimi"......) tp bdk tecit nih mmg xtak0t ular p0n...selambe je die pegang ular tuh..ju'ien lak yg tak0t2....tp seyesli time pegang tu, ular2 nih xreti d0k diam tau...kepale die tuh asyik la gerak2...d0k dediam suda la....sisik ular tuh menggelikan kulit yg memegang nih tau x...kpale ular tu sket pusing kiri...skate pusing kanan...sket puning...pusing n pusing lagi....tgn nih dah tkapit sisik tuh....dah mcm perit je kulit tgn aku....tp sbb tgh pegang kan s0 kne la c0ver mach0...huhuuhu....pdhal dlm hati tak0t je gak...hahahahaha.....



aku xsalah 0k...!

d0k dlm klas yg sgt b0ring sbb dgr en. firdus membebel....gule2 aku telah abes dikebas 0leh pserta2 kursus yang ja'at membuli urusetia meke....huhu...air mineral dah 2b0t0l aku balun sens0rang....dalam keadaan yang sejuk n hujan lagi kat luar tuh, pundi kencing nih dah trase nk perah air lak....s0 dgn muke ketat menahan, aku kuar la klas nk gi washr0om....aku bukak je pintu t0ilet tuh, skalik ade ane tgh amek air kat sinki t0ilet tuh...aku punye la merah padam muke sbb ingatkan salah masuk t0ilet...t0ilet laki ke aku ni dah termasuk kan...sepantas kilat aku kuar blek n tgk luar pintu tu t0ilet p0mpan...bt0l la....aku bukak blek pintu n ckp la kat ane tu..."u apa buat sni..?"...ane tu balas, "s0ri la cik, saya mau cuci ini t0ilet saja....lu masuk la dlu, saya tgu luar...!"...kepale h0tak die...tr0s xjdik aku mas0k t0ilet tuh....bau ane tu dah ar masam nauzubillah....tr0s la aku msk bilik n lepaskan hajat aku....sabar je la...s0 ternyatalah bukan salahku....beriye je aku yg malu....cait....!



PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails