tringat kat bdk2 sengal time poli dlu...


 assalamualaikum n salam 1Malaysia

hai k0rg sume...lamenye da xupdate blog nih...bsawang bagai da ha....hik3...tgh2 nk kemas sawang2 yg ade ni, tjumpe lak pic2 time blaja dlu....hik2...xsangke ade lg pic2 nih...klakar sungguh tgk muke sorg2...(that is includes me la kan....heheheeee) byk sgt kenangan dgn bdk2 DSB nih...3tahun lebih kan dok dgn korg...rindu korg sume...skang da rmai yg da kawen....alhamdulillah la...jodoh korang da sampai...buat sape2 yang belum tu, xpe...jodoh korang akan sampai jugak nnt...(this is includes myself la gak....LOL...) whatever it is...bile tgk pic korang sume nih, tibe2 je tsenyum sensorang depan pc nih....hik3...just miss u guys so much la kot.....ni la antara pictures2 yang aku jumpe dalam CD n PC n ade gak dalam FB budak2 nih...hik3....

ni time lawatan ke Pulau Pinang...memang gile scathing je la time nih kan...hik3

ni kat Perak...lawatan ke Muzium Kesultanan Melayu Perak...ye kot...macik pon da lupe la nok....hik2...tp memamg gempak la geng2 nih sume...heheheee

mamat tu name die DZUL IKRAM...sengal...k0 diri dpn tu je da cover 4-5 orang da tau tak...!
time ni lak kat Taman Negara Pahang...perh memang kaw2 kne calit kapur dengan budak2 team laen...tgk team aku memang team sengal...hik3...miss u guys...

ni wat site seing kat bandar Melaka...nak kne design Information Center kat tengah2 bandar Melaka...tgk la aku yg pakai baju merah suar putih tuh...tomei x...?heheee

tengok la my team....paling obviously changes is HUDA@ODA...hahahahahaaa...miss u gurl....

pic ni obviously la kat Johor kan...terang2 kat situ tulis Danga...so mesti la Danga Bay...heheheee...bkilatnye muke haku weh....!

ni time final year....follow budak2 junior champing...kitorang senior time nih...so giler pnyer senior....

ni la budak2 final year yang gile...n some of them is our junior...sori la aku lupe name korang2 yang junior nih....


2 comments:

Gyena Chobitz Armani said...

teringat kenangan terindah la tu...by the way fana poli mana dulu? a few ur friends tu mcm penah tgk je..heheh

DSB = dip seni bina kan?

nadia- said...

poli Merlimau melaka dlu...budak akitek nih...ntah cmne bole jd peNGAUTkuase lak...hehehee....ade yg knai ka..?

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails