tangan gatal...tp berjaye...yeay...!

hai bloggers n readers....

arini disebabkan xde keje nk wat, so tangan yang gatal ini maen la game..lagi pon bos xde kan..so , aku la bos, nok..! hehehee... sambil2 dah abes maen game tuh, tangan gatal ni pon try la tutorial cik gyena pasal blogging using blackberry tuh...so try la kan...1stly xdpt..ntah mende aku tekan ntah...fail je...sakit je ati...2ndly aku try la lagi...panjang weh entry yang aku da siap taip...lenguh2 jari mak, nok...xkuar gak...hampe seh...xpe...kali mmg aku nekad nk try lastly la...kalo xdapat gak mmg aku call gyena tnye blek...3rdly time...sambil mulut terkumat-kamit bace bismillah n al-fatihah....skali berjaya gak....xsangke la...ntah ape silap yg 2 kali aku try tuh...skang da kuar dah testing2 tu....hik3....shuke2 hati.....so pasni kalo aggak2 tgh bosan nk tunggu org ke...bos xde ke...tenet xde ke...lappy xde ke...bole la gune BB je...ahaks...i loike it...

sekian...selamat babai...


2 comments:

Gyena Chobitz Armani said...

nape nama ai tu tak di linked kan ke blog ai???? kena denda ni sebab x kreadit ke tuan blog..by the way, enjoy update guna bb lepas ni :)

nadia- said...

sbenarnye tatau nk wat la gyena oi...meh ajar meh...!

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails