Jason Derulo - KALAU...heheee

hai all bloggers..

mesti korang pelik kan nape la aku nih boleh lak nak letak video nih...sebab arini je ai da dengar lagu ni 8 kali kat hitz.fm.....sampai da naek hafal all the lyrics...hehehee...ekceli ai mmg suke Jason derulo nih...sore die n lagu die sangat2 memberi impak kat life ai ok....ade ke..?ade la kot...eh...suke ati la ade ke tak kan...heheheheheee...bile hitz.fm asyik la dok maenkan lagu nih kat radio, mak jadi lentok la nyahh...! suke lak aku dengar lagu nih...video die pon ok la...terbalik2 gitu kan...i loike...romantik abes...so enjoy la korang sambil2 tengok video nih ok...ekceli ni la 1st time aku upload video masuk blog, nok...ok la tu...korang bole la terhibur sket kan...hehehee...enjoy u olls....
babai...




No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails