Ketibaan Mr. Rizq Aydeen (PART 1)

Assalamualaikum & salam 1Malaysia sume-sume....!

ni cite detik-detik aku n adek aku (juin) nk gi Poliklinik Keluarga UMRA kat Shah Alam...tp kalo korang amati btol2 pic UMRA ni kan,nmpk x..?nmpk laa...!sape xnmpak, tandenye ...korg x ckup alert ar...hik3...
 
ini merupakan pic poliklinik yg disebutkan td...hik2...tgk btol2...

sbenarnye dari pagi, aku n juin xmkn lagik s0 kami agak kebuloq la...so kami pon membeli-belah kat KFC drive-thru kat Seksyen 13 dekat2 dgn stadium Shah Alam tu...

Juin    : "kak, nk mkn kat cni ke nk mkn dlm kete je..?"
Aku   : "makan dlm kete la...mkn kat tmpt parking klinik maksu je..."
Juin    : "nk bwk naek dlm klinik ke..?"
Aku   : "xyah ar..kang maksu nak lak...die dah nk kne start bpantang tu..."
Juin    : "ha'a kn...sian lak die nnt...tliur tgk lak kang.."
Aku   : "kite mkn kat parking lot klinik tu je la...atleast da sampai klinik tu..."
Juin    : "orait...aku ikot je..."


5minit kemudian, kitorang jumpe la UMRA tu....start la carik parking...dah la panas gile time tuh...last2 jumpe la gak parkingnye baek punye sebelah kete KIA RONDO yg jarang2 nmpk kat jln tu...hik3...time da baek punye parking kat depan klinik tu, tibe2 fon juin bbunyik...acu yg call rupenye...saspen je muke juin sbb td da sesat n lupe nk gtau acu yg kitorg da jumpe klinik tu...dgn cover cunnye juin answer fon tu....

Juin    : "acu...kitorang da sampai da ni...."
Acu    : (dgn nada slow n covernye...) "nak sket...!"

rupenye, pakcik aku pon lapar gak...mmg sume2 pon kebulur sbb lepas je maksu bsalin, sume xmakan lagi...stakat minum air sejuk je...tu yg angin kus2 dtg tuh...hik2...tapi bukan acu n kitorg je yg kebuloq...anak2 acu n anak2 buah acu pon same kebuloq..hik3


and last but not least, my new born baby cousin, 
MR. RIZQ AYDEEN
...howyeah...howyeah...

 cute kan..?saaangaaat ok...hik2....


 pjg sgt cite psl baby boy nih...to be continue......

 

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails