semoga aku lebih sabar...

assalamualaikum n salam 1Malaysia to all...thousand apologize la guys....aku terpakse delete 1 of the post yg telah pon aku post...xtau la ade lak org yg masih xpuas hati kan...n ntah nape tibe2 Allah bagai bagi wahyu kat kau sroh delete post tuh...n aku tanpa pk pjg terus delete post tuh...aku malas nk carik psl dgn org n aku harapkan makhluk2 Allah itu sedar la diri...aku xde nk kacau idop orang pon kot...so xyah la nk masuk campur n worst try to make a scene here in my chat box...aku da ampunkan die...kal0 die ckp aku mcm talk to the mirror, xpe la...mmg aku rase kne hulur mate je bace ape yg korg tulis...xkan aku nk tadah tinge lak kan...aku lah yg salah tu...die mmg baek la kot...xpe...aku pon nk mntak maaf la kat die yg bernama NAJWA tuh...kalo ko nk ampun la..kalo xnk, aku nk wat cmne kn...bole je terima... bulan2 puase nih kne la byk2 bsabarkan...xkn nk jd mcm someguys yg lupe agame tuh kan...xpe la....after everything n anything that happens, AKU MINTAK MAAF n AKU MAAFKAN korg b2....semoga Allah mencucuri rahmat ke atas aku n korg b2>najwa n tetamu....amin.....sekian, wassalam....

p/s : aku harap aku dah tukar name jd PWINCESS ni xde la yg nk laser2 lak kan...tp kalo ade gak, aku maafkan korg n semoga Allah maafkan korang..amin...

4 comments:

Anonymous said...

sabar la sahabat..biarkan apa org nak kata..bila dah penat nt dia diam la tue...pada NAJWA,bawak2 la bertaubat..lau nak nasihat org pun bukan cara camtu..lau nak kata kat org pun agak2 la..zman skrg nie Allah bayar cash...mungkin bukan masa ang lagi kan..xpa..Allah Maha Adil...

nadia- said...

thanx kat anda yg bg nasihat kat sye...sye mmg tgh bsabar bsempena hari baek n bulan baek ni....^^,

Anonymous said...

nape ni kak...marah2 je...rilek la...pape nnt cal sye tau igat lg ke x akak ni kat mimi...menci...! PUTERI SYAMIMI NATRAH...ingat lg x..?

nadia- said...

mimi...ingat la...xpe...akak xmo lyn pon bdk tu...biar la hati die senang dgn ape yg die nk wat...akak xde no awak la mi..nnt emel ea..?!

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails