mencuci mate ke PKNS Shah Alam....

Assalamualaikum & salam 1Malaysia bloggers....^.^....s0ri la lame lak x menaip...bz with sumthing...hik3....neway nk cite hal smlm nih....gi s0ppin 0k....ahaks...kat PKNS Shah Alam...sgtla ramai org yg shopping kat sne...aku ingat kan baru bape ari p0se ni xde la rmia...tp ternyate aku terUNDER-estimate the power of shopaholics yg rmai kat m'sia nih...termasuk la aku n my macik2...includes my m0m la...hik3...s0 smlm dlm byk2 kdai n baju2 yg sgt2 lawa kat sne, aku dpt 1 je baju...hmmm...sabar je la....tp seyesli byk baju2 yg sgt cantek kat sne...tp pade aku harge tu masih ade yg makap lelebih la...mcm xmasuk akal p0n ade harge die...tp cantek bj tuh....huk3....xde rezeki la k0t...n sbb gile tgk baju, aku xsempat nk snap pic bebyk sgt...


(clock-wise : acik,icha,wena n alang....sr0n0k dpt sh0pping...^^)

kitorang beronok-ronok kar PKNS tu about 2jam lebih je....pastu kne rush blek la sbb nk reaady juadah bbuke kan....lgp0n my dad ade kat umah acu...g0ut die dtg blek...sian ayah...tp dlm g0ut2 tuh, ade lak yg tringin mkn c0ney-d0g A&W...sabar je la bapak aku nih...dah la lpas bbuke lak tu die tringin...s0 aku,acik n acu p0n pegi la ccarik c0ney-dog utk ayahku itu....


this is icha yg mrajuk sbb org sume b0ik0t die....die suke mnyerit...bingit tau tak icha cayang 0i....tamau awan....(xmau kawan bahase icha....)


ni la famili aku bile dah kenyang...hik3...t0mei2...


this is the time gi A&W USJ....acik,wena n icha sgt2 xsabar nk mkn wafle with ice cream....sume sbb ayah teringi nk c0ney-d0g tu la....tp xpe...sanggup je gi...sbb ayah banjer...kuikuikui.....l0ve u ayah...!


sempat lagi c0usin aku 2bradik nih...


tgk wena balun wafle sens0rg....s0 aku tgk je la...huk3...pdhl aku dah balun dlu dgn acik...hik3...

s0 this is happend bile anak-cucu arwah hj. ghazali dah bkumpul...haru biru....




No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails