rehat...recess..restless...resting....RIP...huh...?!

baru je arini nk activate blek bl0g aku...tp byk plak 0rg yg nak sr0h2 aku wat keje...sab0r jela...skang baru pkl 10 rase mcm da byk gile keje aku wat...menci bt0l...pasni nk kne wat kursus kat miri lak...ad0iyai...pening beb...tp arahan tetap arahan...tp nk wat camne kal0 da aku xmampu nk ik0t arahan tuh...2 2 tkp nih yg beriye bagi arahan...sakit beb...tp best partnye is aku rase aku efektif sgt wat keje arini...rase cam b0le dpt apc laks...ahaks..>!!tp mmg terang2 xkan dapat la sbb ari je baru nk rajin kan...huhu...tp skang mmg tgh aim kursus yg siti nk wat kat fraser hill..h0h0h0...musti besh punye la...mmg aku k0mp0l bdk2 batch aku kat sne...kite gi nek kude reramai..yihaa...!!!..tgk pamplet, tempat p0n da cantek...ade kude free ride utk aku...hehehe...urusetia kan...hehehe...besh2...pamplet yg simple...tp mainthing is there is the h0rse thing...hehehe...

pehal la pic ni mcm blury jek...xpe la...but yg penting dlm pic nih mmg besh...hrp x de ape yg bak xel0k jd..heheh...sbb aku nk rehat la...even time keje tp atleast aku b0le rest...penat setahun ni keje...lgp0n ni last kursus aku thn nih...s0 bef0re beban thn dpn mnimpe aku kan...tu thn dpn pnye cite la...heheh..s0 skang nk release tensi0n utk thn ni...sambil nyelam hirup air la nih...huhu...just harap xlemas je la aku hirup air tu..hehehe..besh2...

No comments:

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails