Happy Birthday Ayah Kus.....35 tahun daaa....



ramai gile kat umah aku...baguss....

here c0mes the birthday b0y...hehehehe....syg ayah...

sambut besday ayah semalam (sabtu)...da makin berum0 da bapak aku ni ha...tp xpe la..xsalahkn nk sambut ulangtahun kelahiran bapakku sendiri...best gile sbb sme famili aku ade..kecuali acik, aunti n ayahude la...masing2 ade k0mitmen laen s0 cant make it here...xpe...yg da ade p0n da cuk0p hav0c...heheh...bakal pengantin p0n dtg gak...2 2 lak tuh..huhuhu...

makl0ng t0l0ng p0t0ng kek bagi pihak ayah sebab aku xbagi ayah p0t0ng kek...saspen si0t....kang jadi cam dlm cite 3 abdul tu kang...aku mmg xbagi ayah p0t0ng kek...tp atas dasar ramai tamu kan s0 just act like n0thing happen..

nella xpenah sambut besday s0 die mcm pelik bile at0k die sambut besday...hehehe

cam biase la...0rg len pnye bday, 0rg len yang beriye...0rg yg beriye p0n 0rg yg same...

kek besday ayah yg diimp0rt dr bakers c0ttage,sri g0mbak...name cake is = ch0c cheese m00se...sedaaaaap....!!!

lilin besau 3....lilin kecik 5..s0 35tahun....




wena act mcm besday party die...like always....





chermin shakti...cet....

sbenarnye gi ikea sbb nk mkn karipap sedap tu je...mesti la ajak 'secret admire' yg gi sne kn...b0le aku cekup die sw0h blanje mkn kat sne...hehehe....tp bile da kenyang mamam 2 karipap tersebut s0 jln2 la dlm ikea tuh n prasan nk beli brg umah kat sne...kal0 la aku nih kaye tahap gaban...hehehe...s0 r0unding2 la dlm tuh...s0 tgh jln2 dgn "b0yfren wannabe' ku ternmpk la chermin nih...die kate cute kal0 aq yg gne...cet...puji ada makna tuh...ahaks...s0 aku sebagai p0mpan yg prasan cun time tuh p0n terimalah pelawaan si die utk bli chermin nih...hehehe....mmg trase cute p0n...ahaks...!!!

ni le chermin nye...da letak kat 0pis..khas utk ku n utk sape2 yg tringin nk tgk wajah cute d0rg...ahaks....l0ve...i like...thanx my 'b0yfren wannabe'....heheheh...
(name dirahsiakan utk keselamatan empunya bl0g nih...tqvm...)


1 bende yg besh bli brg kat ikea ni is = ade name kat every item yg die jual...tgu name afu je nih xkuar2 lagik...(fanna..)0k gak tuh..ala2 sweedish name kan...ahaks...!p0y0 bt0l...xpe la...s0 name mirr0r aku is VANNA...eheh...cam name p0mpan india p0n ade...hik...tp wat eve it is...tetap name dr sweeden 0k...ahaks...!!!kelas gitu...i like...!!!

rehat...recess..restless...resting....RIP...huh...?!

baru je arini nk activate blek bl0g aku...tp byk plak 0rg yg nak sr0h2 aku wat keje...sab0r jela...skang baru pkl 10 rase mcm da byk gile keje aku wat...menci bt0l...pasni nk kne wat kursus kat miri lak...ad0iyai...pening beb...tp arahan tetap arahan...tp nk wat camne kal0 da aku xmampu nk ik0t arahan tuh...2 2 tkp nih yg beriye bagi arahan...sakit beb...tp best partnye is aku rase aku efektif sgt wat keje arini...rase cam b0le dpt apc laks...ahaks..>!!tp mmg terang2 xkan dapat la sbb ari je baru nk rajin kan...huhu...tp skang mmg tgh aim kursus yg siti nk wat kat fraser hill..h0h0h0...musti besh punye la...mmg aku k0mp0l bdk2 batch aku kat sne...kite gi nek kude reramai..yihaa...!!!..tgk pamplet, tempat p0n da cantek...ade kude free ride utk aku...hehehe...urusetia kan...hehehe...besh2...pamplet yg simple...tp mainthing is there is the h0rse thing...hehehe...

pehal la pic ni mcm blury jek...xpe la...but yg penting dlm pic nih mmg besh...hrp x de ape yg bak xel0k jd..heheh...sbb aku nk rehat la...even time keje tp atleast aku b0le rest...penat setahun ni keje...lgp0n ni last kursus aku thn nih...s0 bef0re beban thn dpn mnimpe aku kan...tu thn dpn pnye cite la...heheh..s0 skang nk release tensi0n utk thn ni...sambil nyelam hirup air la nih...huhu...just harap xlemas je la aku hirup air tu..hehehe..besh2...

hj tp perangai macam gampang...lancaw la lu HAJI DIN....

aq xpaham bt0l la se0rg ketua unit(kunun) merangkap b0s aq la...n ade pangkat HAJI, b0le wat fitnah...aq mmg xpuas hati..tp nape la aq xde keberanian utk sembur je kat muke gampang die tuh...aq mmg xpuas hati...sampai hati die b0le wat cite psl aq...lancaw bt0l mulut k0 din 0i...aq mmg xkn panggil k0 haji lagi ar lps nih...rse mcm bd0se bsar sbb panggil k0 haji sbb k0 mmg xlayak...k0 wat haji sbb k0 pk k0 ade dwet n k0 bag0s sgt s0 b0le pegi haji la...Tuhan tu maha adil la, din...dgn perangai k0 yg langsung xpr0fesi0nal, xyah la nk ajar2 aq k...aq xkn sain pepe L0 dr h0tel p0n skang...mmg bukan tarap aq utk sign any L0 0ut 0f all h0tels n res0rt that we've been t0 d0 0ur c0urse...i'm sick 0f it..k0 mmg gampang la,din...sial k0 nih...camne la aq nk tukar unit nih..nape la die ni cmni ek..aq sedih bt0l la...air mate aq ni btakung je...tahan n die mmg marah..mmg aq bengang gile...lepas ni kal0 aq tserempak dgn die mmg aq perli je...biar la nk c0p aq ni kuang ajar ke...ape ke...janji aq puas hati...bkn aq xleh nk jatuhkan die...seleweng dwet je kn..ntah ape yg die nk c0ver ntah...c0ver p0ket sendiri la tuh...pastu heret skali sume bdk2 unit ...skang da ade bende ilang...k0 sebagai ketua unit 'WANNABE' kne tanggung jwp la...k0 ttp leader unit kn...mmg gampang la k0...aq ingat name k0 as pegawai yang paling ter0k pnah i'v been w0rking with...k0 ingat k0 bagus sgt sbb k0 dari SPA...lancaw la lu din....takat k0 rase pengaruh k0 da ck0p kuat nk pegang kerajaan ke ape...nk ngampu KP mmg k0 paling hebat la...lancaw...fuck 0ff la k0 din...g0 fuck urself...lancaw...

rindunyeeeeee.....!!!!!!!!!!!

s0rry guys...da lame sgt x update bl0g ksygn ku ini...aq lupe byar bil maxis la...s0 xleh la nk 0n9...hukhukhuk...s0rry sgt2...but byk sgt yg jadik di sebalik kehilangan ku ini...xpe...nnt aq update sket2...s0 h0pe u guys ampunkan saye...i'm inn0sent...huw0oo...babai...

Kisah Ujang

Abu nih org Terengganu, manakala Amer ni org Kedah. Tinggal satu bilik.. katil double decker.. Amer kat atas.. Abu kat bawah. Amer ni suker baca majalah dan komik.. si Abu lak suka pinjam.. belinya tidak. So, Amer ader sedikit bengang ler kat Abu ni. Kekadang.. majalah yg baru beli dan tak sempat nak baca lagi pun Abu dah kebas baca dulu.. bila kasi balik dah lasam dah.. tension Amer.

One day, Amer balik dari outing dan beli majalah UJANG. Siap cover tak kasi Abu ni nampak. Lepas basuh baju, kemas sedikit sebanyak dan siapkan homework.. dia pun nak rilek ler kat atas katil. Majalah UJANG bawah tilam pun dia bawa keluar. Elok jer dia baring.. baru buka mukasurat pertama.. Abu kat bawah dia bersuara..

" Amer.. nok ujang.."

"Nanti la jap.. aku baru jer nak baca.." jawab lembut jer Amer.

"Ameer.. nok ujang tu" Abu tak putus asa.

" Nanti la dulu.. bagi la aku baca dulu.. nanti abih aku bagi kat hang laa!" panas sikit Amer.

"Amer! Nok ujang!! " Suara Abu sedikit keras.

"Hang ni dah melampau.. kalau nak beli sendiri la.. apa.. hang ingat aku beli UJANG ni dengan duit bapak hang ka??" Amer dah naik angin.. siap turun dari katil dia dah.

"Laaa.. aku kata tu.. haghi nok ujang tu.. mung basuh kaing.. kekgi basoh.." kecut jer Abu jawab..

Drumm.. hujan.. hehehe

--------------------------------------------------------------------------------
MORAL: Kawan yang sejati akan mengingatkan kita agar jangan leka..

Lengan Madonna cetus kejutan


LONDON - Amalan senaman ketat oleh penyanyi terkenal, Madonna akhirnya memakan diri apabila orang ramai tergamam apabila melihat lengan penyanyi itu yang berotot ketika dia muncul di sini kelmarin, lapor sebuah akhbar semalam.

Lengan penyanyi berusia setengah abad itu tak ubah seperti seorang ahli sukan bina badan.

Ketika gambar itu dirakamkan, Madonna memakai baju lengan pendek.

Penyanyi yang popular dengan lagu seperti Like A Virgin, La Isla Bonita dan You Must Love Me itu bersenam enam hari setiap minggu.

Selain itu, dia dipercayai menjalani pelbagai pembedahan plastik bagi mengekalkan wajah keremajaannya termasuk prosedur membuang kedutan pada pipi.

Namun, pembedahan itu turut tidak menjadi buat Madonna apabila wajahnya kini kelihatan gemuk berbanding dahulu.

Madonna kembali ke sini untuk berada bersama empat anaknya selepas mengadakan konsert di Eropah baru-baru ini. - Agensi

Mari Terjun

Dalam satu kejadian yg agak susah nak diterima akal, iaitu sebuah kapal terbang telah mengalami kerosakan enjin dan sedang menjunam hendak terhempas, terdapat 5 org penumpang di dalamnya tetapi beg parachute kecemasan hanya ada 4.

Berkata laa penumpang pertama, "Aku Hafiz Hashim. Malaysia perlukan aku. Kalau aku tadak, mcmmana nanti Malaysia nak menang All England lagi?". Lalu dia mengambil beg pertama dan terus terjun.

Penumpang kedua pulak berkata, "Aku Hillary Clinton, bekas wanita pertama US. Aku seorang yg paling bercita2 tinggi dan aku juga senator New York. Aku juga berpotensi nak jadi seorang President". Dia pula mengambil satu beg dan terus terjun.


Penumpang ketiga menyampuk, "Ahh... aku President US! George W. Bush. Aku ada tanggungjawab yg berat untuk menjaga sebuah negara yg kuat. Tambahan pula, akulah President yg terpandai dlm sejarah US. Org Amerika mana yg hendak melihat aku mati?". Dia terus menyentap satu beg dan terus terjun.

Penumpang keempat, Osama Bin Laden berkata kepada penumpang kelima, seorang budak berumur 10 tahun, "Saya seorang Muslim dan saya berserah kpd Allah utk menentukan hidup dan mati saya. Adik ambillah beg parachute yg terakhir tu".

Budak 10 tahun itu menjawap, "Jgn bimbang. Ada satu lagi beg parachute utk pakcik. President terpandai dalam sejarah US tu terambil beg sekolah saya!!!".



aq mmg tgh tensyen n b0ring skang...s0ri la aq merepek2 ni eh...

Sebabak Radhi OAG dan Shazlin - Versi Komik

Hari ini boleh dikatakan semua akhbar meletakkan tagline muka depan mengenai perpecahan rumah tangga artis kita yang seorang ni, Radhi OAG dan Shazlin. Kisah perpecahan rumah tangga mereka bukan lagi menjadi rahsia malah menjadi buah mulut dan umpatan orang ramai. Siapa yang malu? Anda juga. Itulah bahaya menjadi artis kerana kadang-kala kisah hidup anda lebih menjadi bahan mulut berbanding bakat dan hasil titik peluh anda selama ini.

Berbalik kepada kes Radhi dan Shazlin, drama sebabak ini dikatakan terjadi di luar Mahkamah Syariah bila mana Radhi menyerang Shazlin dengan pelbagai persoalan terutamanya mengenai “Ijat”, lelaki yang dikatakan meniduri Shazlin. Kata Shazlin dia saja berbohong kerana mahu Radhi melepaskan’nya. Hurm, nasihat kami kepada Radhi, mudah sahaja. Sebelum itu saksikat rentetan kejadian tersebut dalam bentuk komik. Hasil takde kerja dari admin website ini. Ntah ape ape lah dia!




Nasihat kami untuk Radhi, orang dah taknak tu blah je la. Awak tu hensem, ramai lagi yang tergila-gilakan dan boleh menyayangi awak seadanya.

p/s: ini cume lawak semate2...jgan ade yg terasa hati k...gurauan berkasih jek...ehehehe...

jawap je ar..

1.Do you like to talk a lot?
+ yup..al0t baah..
.
2. Do you love anyone now?
+ yup..n0w n f0rever..
.
3. Do you hate being scolded in
public?
+ ye ar..xtaw malu ke ar...?!..
.
4. Do you hate school?
+ suke je..sbb nakal yg teramat sgt..hehehe..
.
5. Do you hate yourself?
+ never ever...i l0ve nyself, baah..
.
6. Do you find yourself cute?
+ ahahhh..yup..hehehe..
.
7. Do you feel like having a gf / bf
right now?
+ ntah..maybe its the best f0r FRIENDS..
.
8. Do you smoke or drink?
+ due2 x...
.
9. Do you like your teachers?
+ n0t all 0f them..
.
10. Do you take drugs?
+ n0..never..
.
11. Do you like going to the movies?
+ yup..hehehe..
.
13. Do you prefer calling? Or SMS?
+ due2 p0n 0k je..
.
14. Do you eat every morning?
+ n0t every m0rning..kal0 sempat mkn la..hahah..
.
15. Do you go online everyday?
+ yup..every+single+day...
.
16. Do you want to cry now?
+ aphal lak..?!
.
17. What are you doing now?
+ jwp bnda ni la..
.
18. What are you thinking of now?
+ ade la...
.
19. What are you listening to now?
+ t00 little t00 late by j0j0...
.
20. Who was the last person who sent
you a message?
+ sahril sadri...
.
21. Last time you got lonely?
+ skg ni k0t...hukhukhuk...
.
22. Last time someone made you happy?
+ smlm aftern00n..hukhuk..
.
23. Are you angry at someone?
+ lantak ar..mls nk pk dah..
.
24. Guitar or drums?
+ drums la...henyak abes2an..
.
25. Do you love the people who make
you happy?
+ a guess we all d0..is it..?!..
.
26. Do you believe in those people?
+ hard t0 tell...
.
27. What is your target for this year?
+ ade la..
.
28. Do you rather shop alone or with
people?
+ atleast with 1 pers0n la..
.
29. Who do you hate now?
+ c0uldn't tell..
.
30. Who are your best friends?
+ sengalian..
.
31. Who are you missing now?
+ muh0neybutch..
.
32. How are you feeling now?
+ ngant0k tahap dewa hanuman..
.
33. What can you say about your ex-bf?
+ what da fuck..!!
.
34. Are you single or taken?
+ single but n0t available...!hahaha...
.
35. If you are single, are you enjoying
it?
+ really enj0yajable..
.
36. Do you think your ex really loved
you?
+ ntah?tye la dier...
.
37. Message to your enemy?
+ k0 x mati da ckup bek..
.
38. The most important thing in a
relationship?
+ jujur,understanding,setia,trust...
.
39. Say something about alcoholism?
+ stupidass...
.
40. Any advice to a friend you know
who has a problem?
+ drpd k0 perabih dwet blis kencing setan tuh, bek k0 mnum kencing aq..free2 aq bleh bagi...
.
41. What can you say about "HATERS"?
+ fuck 0ff la beb..
.
42. Name a person you like to see
everyday.
+ my bel0ved parents..
.
43. You're inlove with that person?
+ mstila syg dwg..
.
44. Last tough question you answered?
+ ermm...ayam dlu ke tel0r dlu...?susah si0t this questi0n..
.
45. What did you answer?
+ ayam k0t..ntah..
.
46. Do you have a lot of pic in your
friendster?
+ byk ar gak..
.
47. Favorite place?
+ pulau sipadan..
.
48. Do you feel like you want to kill someone?
+ yeah..but xel0k ar kal0 aq wat bt0l2..d0se besar tuh..
.
49. Is the person that you want to kill is around you right now?
+ n0pe but i kn0w where he lives..muahahaha..
.
50. If you have the chance, will you kill him / her?
+ depends...ehehheeh..
.

PROTECTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails